Share

Home / Comune / Angajări la primăria Ibănești

Angajări la primăria Ibănești

Primăria comunei Ibănești organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție vacante pe perioadă nedeterminată de referent, gradul debutant, în cadrul Compartimentului Financiar Contabil Impozite Taxe și inspector de specialitate, gradul debutant, în cadrul aceluiași compartiment, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent, candidații au nevoie de studii medii cu diplomă de bacalaureat, disponibilitate la program flexibil, disponibilitate de lucru sub presiunea timpului și în condiții de stres, capacitate de comunicare orală, flexibilitate în gândire, comportament disciplinat și echilibru emotiv.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate, candidații au nevoie de studii universitare de licență în domeniul juridic, administrativ sau economic, disponibilitate la program flexibil, disponibilitate de lucru sub presiunea timpului și în condiții de stres, capacitate de comunicare orală, flexibilitate în gândire, comportament disciplinat și echilibru emotiv.

Dosarele se pot depune până în 28 ianuarie la ora 16.00. Vor urma proba scrisă în 5 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Ibănești, numărul de telefon 0265 538 300 și pe adresa www.ibanesti.ro, persoană de contact Dan Codruța-Alexandrina, secretar.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la DAS Târgu Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante, anunță …

Share
Share