Share

Home / Joburi / Primăria Luduș angajează

Primăria Luduș angajează

Primăria orașului Luduș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de inspector, clasa I, grad profesional debutant, funcție publică de execuție în cadrul Serviciului Arhitectură, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în arhitectură, urbanism și amenajarea teritoriului, amenajarea și planificarea peisajului, ingineria și protecția mediului sau proiectare și planificare urbană, vechimea în specialitatea studiilor nefiind necesară.

Dosarele se pot depune până în 19 februarie la sediul instituției de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 26. Vor urma proba scrisă în 4 martie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 411 716, interior 112 sau trimiteți un e-mail la ludus@cjmures.ro, persoană de contact Străin Delia.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută muncitor necalificat la primăria Sovata

Primăria orașului Sovata organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant din cadrul Aparatului de …

Share
Share