Share

Home / Business / Fabrică de produse lactate din Jabeniţa scoasă la mezat!

Fabrică de produse lactate din Jabeniţa scoasă la mezat!

Hodoş Business Recovery SPRL, lichidator judiciar al SC Lactex Reghin SRL, societate aflată în faliment, anunţă vanzarea, prin licitaţie publică cu strigare la preţul de 272.530 de lei, a bunului imobil situat în localitatea Jabeniţa, comuna Solovăstru, compus din:  clădirile A şi C- fabrică de produse lactate şi locuinţă, clădirea B – fabrică de brânză topită, clădirea D – centrală termică şi magazie, împrejmuire – gard; platformă betonată şi staţie de epurare (sistem de canalizare), informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit sursei citate, licitaţiile vor fi organizate în municipiul Târgu-Mureş, strada Târgului nr. 15, începând cu data de 22 februarie 2019, în fiecare zi de vineri de la ora 10.00, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0365.424.777.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureş: 13 note de 10 la evaluarea naţională!

La nivelul judeţului Mureş, 13 elevi au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Naţională. …

Share
Share