Un mureșean aproape sigur în Parlamentul European. Ce mureșeni mai candidează Politic
  • ligia.voro
  • 1 comentarii
  • 871 Vizualizări

Un mureșean aproape sigur în Parlamentul European. Ce mureșeni mai candidează

Mureșeanul Vincze Loránt, președintele FUEN, se află pe locul al doilea – eligibil – pe lista candidaților UDMR pentru Parlamentul European. UDMR a anunțat în această seară că a finalizat lista candidaților la alegerile europarlamentare, listă care va fi înregistrată miercuri la B.E.C. alături de cele 320 de mii de semnături de susținere. 

 

Consiliul Permanent al UDMR a finalizat, în ședința de luni, lista candidaților Uniunii la alegerile europarlamentare, a anunțat în această seară Biroul de Presă al uniunii. Lista și semnăturile de susținere vor fi înregistrate la Biroul Electoral Central miercuri, 27 martie, ora 15.00.

Schimbări în primele cinci locuri nu au intervenit, lista fiind deschisă de europarlamentarul Iuliu Winkler, pe poziția secundă fiind mureșeanul Vincze Loránt, iar următoarele trei poziții fiind ocupate de vicepreședinții executivi ai UDMR – Hegedüs Csilla și Oltean Csongor, respectiv de europarlamentarul Sógor Csaba.

Pe lista UDMR pentru alegerile europene din 26 mai se mai află din județul Mureș următorii: primarul orașului Sângeorgiu de Pădure – Csibi Attila pe poziția a 15-a, președintele Consiliului Consultativ al Tinerilor, județul Mureș, – Birtalan István-Balázs, poziția 23, consilierul județean Kolcsár Károly – poziția 29, și consilierul local din comuna Brâncovenești Gorbai Mária, pe poziția 33 + 8.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE