FOTO: Aventură cu final fericit la Luduș Luduș
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1193 Vizualizări

FOTO: Aventură cu final fericit la Luduș

În dimineaţa zilei de 26 martie, în timp ce marea majoritate a elevilor sunt la şcoală, un băiat de 13 ani din Luduş, cartierul Gheja a plecat de acasă să fure materiale feroase de la un gospodar.

Planul nu a fost bine întocmit pentru că posibilul păgubaş l-a surprins în acţiune şi băiatul a rupt-o la fugă. Pentru a scăpa de urmăritori, a sărit în râul Mureş şi curentul rapid l-a dus până la o insuliţă unde l-a cuprins în curând frigul şi teama de a reveni pe malul unde era aşteptat de persoane nu prea binevoitoare. Tatăl băiatului a sărit în apă cu gândul de a-şi readuce fiul la mal, dar a rămas şi el blocat între ape.

Apelul de ajutor 112 a declanşat o desfăşurare impresionantă de forţe. Cristian Tripon, şeful SVSU Luduş ne-a relatat că după alarmarea primită, de la SVSU şi ISU Luduş au plecat două autospeciale, de la Tîrgu Mureş a fost adusă o barcă de salvare, au fost prezenţi şi jandarmii şi poliţiştii locali, dar curentul apei fiind foarte rapid, nu s-a reuşit intervenţia potrivită.

În final, salvarea a venit din cer întruchipată într-un elicopter SMURD. Tatăl şi fiul au fost recuperaţi cu scara în elicopter şi duşi pe malul pe care erau aşteptaţi de familie, dar şi de cei care trebuie să le pună întrebări în legătură cu întreaga tevatură iscată din senin.

(I.A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE