AWAKE 2019 anunță nume noi: Lady Leshurr, Dirtyphonics live și mulți alții Eveniment
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

AWAKE 2019 anunță nume noi: Lady Leshurr, Dirtyphonics live și mulți alții

După ce în luna decembrie echipa festivalului a anunțat primele nume din line-up-ul acestui an (Netsky, JP Cooper, Pussy Riot, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey), AWAKE anunță și mai multe nume pentru un mix perfect și o experiență imersivă memorabilă. Lady Leshurr, Dirtyphonics live, Moonlight Breakfast și The Mono Jacks sunt doar câțiva dintre noii artiști confirmați pentru cea de-a treia ediție AWAKE.

Lady Leshurr va captiva publicul festivalului cu note de grime și rap. Leshurr s-a facut remarcată cu viralul „Queen’s Speech”. Seria a ajuns deja la cea de-a 7-a parte, în timp ce Leshurr a lucrat în paralel piese noi precum „Black Panther” și „R.I.P.” și a susținut concerte sold-out în cele mai mari orașe ale lumii.

Dirtyphonics vin cu show-ul lor live de Hybrid, drum and bass, dubstep și drumstep. Trupa franceza a colaborat de-a lungul timpului cu nume recunoscute mondial (Linkin Park, Skrillex, Kaskade, Modestep, Marilyn Manson) și a energizat publicul unora dintre cele mai importante festivaluri internaționale.

Trupe românești cunoscute precum Moonlight Breakfast, The Mono Jacks și Grimus vor împărți scena de la AWAKE în 2019. Moonlight Breakfast va aduce un mix urban de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing, în timp ce The Mono Jacks și Grimus vor contrabalansa domeniul Teleki cu rock alternativ.

Experiența muzicală a festivalului va fi completată de Blahalouisiana (indie-pop/ beat-rock/pop-rock) și Mörk (soul și funk) din Ungaria, de Michael Schack (show de tobe) și Thomas Pcz (show de vioară). DJ Ethylen, DJ Sauce, Bad And Boujee Party by DJ Oldsjull & DJ Lexi, Manuel Riva, Andrew Dum și DJ Antenna vor transforma parcul castelului într-un ring de beats și dans. Mai multe nume vor fi anunțate în curând.

AWAKE 2019 are loc între 15 și 18 august pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș, unde muzica se va îmbina alchimic cu alte forme de artă contemporană. Abonamentele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele Speed Bird rămân active la prețurile de 139 lei și 169 lei (+camping) pentru încă două săptămâni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE