Update FOTO. Accident rutier cu două victime decedate în această dimineață la Gara Mare din Târgu-Mureș Slider
  • Elena.Polearus
  • 8 comentarii
  • 31403 Vizualizări

Update FOTO. Accident rutier cu două victime decedate în această dimineață la Gara Mare din Târgu-Mureș

În această dimineață, cu puțin timp înainte de ora 6.00, a avut loc un accident rutier în Târgu-Mureș la sensul giratoriu de la Gara Mare de pe strada Gheorghe Doja.

În urma deplasării detașamentului Târgu-Mureș cu o descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două echipaje SMURD, s-a stabilit că este vorba despre doi bărbați, 25-30 de ani, respectiv 40-45 de ani, o victimă fiind prinsă sub o autoutilitară răsturnată și una încarcerată în autoturism. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Conform informațiilor trimise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș, cele două victime au fost descarcerate, însă din păcate, în urma evaluării medicale, au fost declarate decedate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Tovarasi militieni,…instalati-va pe str Infratirii spre seara asa,cam dupa ora 20 sa vedeti ce-i pe acolo,inclusiv din cauza acelui magazin non-stop,magnet pentru betivii din zona si nu numai,…sa vedeti cum sunt parcate cate zece masini pe ambele sensuri ca nu poti trece de ele !Altceva,…sa vedeti ce frumos se cicula de multe ori cu peste o suta la ora pe strada,sa vedeti cum stau pustanii in parcul de langa Poklos la baute dupa care pleaca cu masinile de acolo ! Aproposito,…de cine apartine camera de vederi instalata vis-a-vis de parc pe un stalp? Chiar nu vedeti nimic tovarasi ? Faceti-va treaba tovarasi militieni NU mai stati prin parcari noaptea la somnic !!! Cat despre accidentul de sambata,…asta este…sub egida daca pot de ce nu,…iau la pustan meserie de masina de 300 cai si dai sa suneeee ! Pe str Dozsa si nu numai se circula infernal,dar nu am vazut de luni de zile echipaje de militie in zona ! Va luati gologanii pe degeaba tovarasi !Pe degeabaaaa !!!

  • Da la 218 km pe ora ? dumnezeule mare dar la as viteza intr-o secunda si ceva a fost de la un semafor la altu adica de la cel din intersectia cu Dambu la cel cu gara , chiar daca -l vedeam si eu as fi intrat nedandu-mi seama cu cat se deplaseaza un asemenea inconstient , de vina e clar e soferul autoturismului Audi , cu asemenea viteza in oras in zona cu 2 treceri de pietoni 2 intersectii un sens giratoriu in care ar fi intrat in cateva sutimi de secunda daca nu se izbea de dubita si alte treceri de pietoni de dupa … doamne feri de vreun pieton ar fi traversat in acel moment il spulbera pur si simplu … da stau la treceri de pietoni ? CUm naiba nu-i observa pe nesimtiti de pe BMW si nu numai care trec la cativa centimetri in fata ta cand esti pe trecera de pietoni , , ehh cocalari si nesimtiti cu bani relatii si altele , eu nu mi-as permite caci nu am nici una din ele . Domnilor ar trebui sa vedeti mai des cum pietonii nu pot traversa mai ales in zona Libertatii unde sigur nu prea stati , cum le taie calea masinile indiferemt de marca sau sexul conducatorului auti fie femei fie barbati ar fi in stare sa te calce pe trecere ca doar e mai ortoman nu ? E de pe campie bre cum spun cei mai invarsta si aia nu au bun simt …. din caruta in masini puternice de la doi cai la mai multi greu sa-oi stapanesti nene … ehh politie avem ma intreb ce fac de nu observa multe … si mai ales de ce ?

  • lumea intristata pe net din cauza baschetbalistului de 20 de ani care a cauzat accidentul.eu sper ca a ajuns in iad.a omorit un nevinovat…

  • Luand in considerare viteza cu care circula masinile in acea zona e de mirare ca nu avem la fiecare ora un astfel de accident. Politia rutiera in timp ce sta la panda la trecerea de pietoni inchide ochii la vitezomani. Bizar dar de neanteles comportamentul acestora. Taiati domnilor politisti in carne vie, suspendati permisele tuturor vitezomanilor, celor care nu folosesc semnalizatoarele masinilor etc…si veti vedea ca se poate, trebuie doar aplicat legea pentru toti. Na iar am tastat aiurea deoarece nimic nu se va schimba!

    • ASA ESTE.Din pacate politia face doar controale tematice.Cand pandesc trecerile de pietoni n au treaba cu vitezomani si invers.Vad de nenumarate ori politisti la volan vorbind la telefon.Pe Doja in zona gara mare se circula cu viteze uriase avand in vedere ca e in oras si vine sensul giratoriu si treceri de pietoni.Vad idioti care parca se reped spre sensul ala cu viteze mult peste normal.Si din pacate aproape nimeni nu i vede.Nu de alta dar daca aia platiti gras sa ne apere de acesti tampiti rar sunt vazuti facand ordine.Nu inteleg de ce in zone cu real pericol nu se pot monta camere si radare fixe.Sunt convins ca amenzile usturatoare sistematice i ar invata si pe astia sa fie mai responsabili.Vin cu asa viteza ca nu mai poti aprecia distanta la care poti intra in intersectie in siguranta.

    • Absolut de accord cu dumneavoastra. Mai mult, fac drumul Cluj-Napoca – Tirgu-Mures si retur foarte des, aproape niciodata nu este politie, pentru niciun control. Foarte rar stau cu radarul in locuri pe care le stie toata lumea.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE