Home / Cultură / „Accumulated Templates”, un nou vernisaj la Camera K’ARTE

„Accumulated Templates”, un nou vernisaj la Camera K’ARTE

Asociația K’ARTE invită publicul târgumureșean la vernisajul expoziției „Accumulated Templates” a artistei Mihaela Mihalache. Artista este doctorand în anul III, la specializarea Arte vizuale, în cadrul UAD Cluj.

„Indiferent de variate schimbări ale tehnicilor de lucru, sau oricât de impunătoare ar fi una în faţa celeilalte, şablonul sau tiparul prin care se exprimă artistul este calificat prin intermediul domeniului distinct în cadrul căruia se manifestă, în acest caz pictura. […] Lucrările pornesc de la un design de încăpere simplă, unde mai apoi se construiesc arhitecturile imaginate pe straturi. Fiecare element adăugat împinge în continuare limitele spaţiului perceput. Perspective incongruente, modele ambigue şi ghicitorile vizuale fac aluzie la un plan de liniște într-un sentiment de straniu, prin utilizări cromatice închise şi tuşe delicate.” (Mihaela Mihalache)

Evenimentul va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 19.00, la Camera K’ARTE (Str. George Enescu nr 2, Târgu Mureș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivalul Medieval din Sighișoara revine la viață în 2021!

Mult așteptatul și celebrul eveniment sighișorean Festivalul Medieval revine în forță în 2021. Chiar dacă …