Share

Home / Invatamant / Olimpiada Naţională de Geografie, organizată la Târgu-Mureş

Olimpiada Naţională de Geografie, organizată la Târgu-Mureş

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş va organiza, în perioada 29 aprilie – 5 mai, la Târgu-Mureş, Olimpiada Națională de Geografie pentru clasele VIII-XII, manifestare prestigioasă în care elevii sunt chemaţi să dea măsura talentului şi a cunoştinţelor lor în domeniul geografiei.

Potrivit informaţiilor furnizate de prof. Ioan Macarie, inspector şcolar general al judeţului Mureş, vor participa 356 elevi din clasele VIII-XII din toate judeţele ţării, 47 de profesori însoțitori și 46 de profesori, membri ai Comisiei Centrale.

Deschiderea festivă a olimpiadei va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 9.30, la Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș, iar probele se vor desfășura la Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

“Sperăm într-o bună desfăşurare a acestei manifestări menită să așeze la loc de cinste învățământul mureșean”, a transmis prof. Ioan Macarie.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG reactualizat în Bichiș

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului de mediu pentru …

Share
Share