Share

Home / Invatamant / Olimpiada Naţională de Geografie, organizată la Târgu-Mureş

Olimpiada Naţională de Geografie, organizată la Târgu-Mureş

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş va organiza, în perioada 29 aprilie – 5 mai, la Târgu-Mureş, Olimpiada Națională de Geografie pentru clasele VIII-XII, manifestare prestigioasă în care elevii sunt chemaţi să dea măsura talentului şi a cunoştinţelor lor în domeniul geografiei.

Potrivit informaţiilor furnizate de prof. Ioan Macarie, inspector şcolar general al judeţului Mureş, vor participa 356 elevi din clasele VIII-XII din toate judeţele ţării, 47 de profesori însoțitori și 46 de profesori, membri ai Comisiei Centrale.

Deschiderea festivă a olimpiadei va avea loc marți, 30 aprilie, de la ora 9.30, la Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureș, iar probele se vor desfășura la Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

“Sperăm într-o bună desfăşurare a acestei manifestări menită să așeze la loc de cinste învățământul mureșean”, a transmis prof. Ioan Macarie.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Din mapa de proiecte a Consiliului Local Târgu-Mureş: burse de merit şi de performanţă pentru cei mai buni elevi

Consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş vor decide, într-o şedinţă viitoare de lucru, cu privire la …

Share
Share