Home / Administratie / DAS Mureș își caută director general adjunct

DAS Mureș își caută director general adjunct

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de director general adjunct la Direcția de Asistență Socială pentru Persoane Adulte, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile asistență socială sau sociologie, psihologie sau științe ale educației, drept, științe administrative, sănătate, economie sau management, finanțe, contabilitate (pot participa și cei care nu au absolvit în aceste domenii, dar care ai masterat în administrație publică, management sau specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice), masterat în domeniile menționate anterior și o vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 7 ani.

Dosarele se pot depune până în 6 mai la Biroul de Resurse Umane.

Pentru informații suplimentare, sunați la 0265 211 699.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dispensarul din Deda, în lucru

Veste bună pentru locuitorii comunei Deda, lucrările la dispensarul medical medical au fost intensificate în …