Share

Home / Sport / Salba de medalii, completată și în ultima zi

Salba de medalii, completată și în ultima zi

După ce doi dintre componenții echipei de șah de la CSȘ Târgu-Mureș, Victor Văsieșiu și Mihnea-Ionuț Ognean au cucerit titlurile la cea mai importantă proba din șah, cea de la șah-clasic, mureșenii au reușit și în zilele următoare ale întrecerilor să adauge zilnic medalii, la toate probele. Astfel, totalul medaliilor obținute a ajuns la 9, dintre care 5 de aur, 2 de argint și 2 de bronz.

Văsieșiu, campion european anul trecut cu echipa de juniori a României, a obținut titlul la categoria Băieți sub 20 ani, iar Ognean este câștigătorul categoriei 16 ani, devenind campion național și la șah-dezlegări, rapid și blitz, cu un bilanț de patru medalii de aur (foto).

Matei-Ștefan Vîlcu, situat pe locul IV la șah clasic la categoria 14 ani, a cucerit argintul la probele de șah-rapid și dezlegări, probă la care Victor Văsieșiu și Lorena Enachi au câștigat medaliile de bronz.

Cu aceste rezultate, la care se adaugă locul VIII obținut la categoria 18 ani de Farcádi Hunor, cei patru elevi ai antrenorului Baratosi Iosif Gavril și-au câștigat dreptul de a participa cu lotul României la campionatele europene si mondiale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Etapă compactă, cu două jocuri „tari” în Liga IV

După mai multe runde cu jocuri decalate, penultima etapă a turului în Liga IV Elite …

Share
Share