Sărbători în siguranţă! Anunţul făcut de prefectul judeţului Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1249 Vizualizări

Sărbători în siguranţă! Anunţul făcut de prefectul judeţului Mureş

Sute de polițiști, jandarmi, pompieri, medici și inspectori veghează în aceste zile asupra siguranței și liniștii mureșenilor, pentru ca Sfintele Sărbători și minivacanța de 1 mai să fie un prilej de bucurie și relaxare, fără evenimente nedorite.
Sunt în permanență la datorie Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Colonel Sabin Motora” Mureş, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al Judeţului Mureş, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş și Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Mureş, iar celelalte instituții vor interveni dacă situația o va impune.
Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, va coordona intervențiile, în calitate de președinte al Comitetului județean pentru situații de urgență.

”Începând de mâine și până în 2 mai, toate instituțiile care răspund de ordinea publică, sănătatea și siguranța alimentară a cetățenilor vor fi la datorie și vor asigura un climat de liniște și ordine în județul Mureș. Jandarmii vor gestiona situațiile de aglomerație în jurul locașurilor de cult și vor interveni în situații excepționale, polițiștii vor supraveghea traficul rutier, iar pompierii vor verifica dacă bisericile respectă normele privind siguranța la incendiu. Pe de altă parte, inspectorii sanitar veterinari, inspectorii DSP și cei de la protecția consumatorilor vor verifica produsele și serviciile specifice acestei perioade, pentru a nu apărea îmbolnăviri și pentru ca cetățenii să nu cadă victime practicilor comerciale ilicite. Este o mobilizare deosebită a personalului din aceste instituții, pentru reducerea la minim a riscurilor la care ar putea fi expuși cetățenii. Îmi exprim încrederea că vom avea parte de sărbători liniștite și, în cazul apariției unor situații de urgență, suntem pregătiți să intervenim prompt”, a declarat Mircea Duşa, prefectul județului Mureș.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE