Home / Life style / FOTO: Miss & Mister Târgu-Mureş, o nouă ediţie de succes

FOTO: Miss & Mister Târgu-Mureş, o nouă ediţie de succes

Distribuie

9 fete şi 10 băieţi au concurat luni, 13 mai, în incinta Gallery Wedding Garden, într-o seară a excelenţei şi a frumuseţii, pentru cucerirea laurilor de Miss şi Mister Târgu-Mureş, în cadrul unui spectacol prezentat de actorul şi regizorul Liviu Pancu, organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, în debutul celei de-a 23-a ediţii a Zilelor Târgumureşene, eveniment care se desfăşoară în „Oraşul trandafirilor”, în perioada 13-19 mai.

 

Misiunea juriului, dificilă

Ca de fiecare dată, misiunea juriului, care a fost prezidat de consilierul local Magyari Előd, a fost extrem de dificilă, având în vedere atât frumuseţea participanţilor, cât şi prestaţia scenică a acestora. Din juriu au mai făcut parte: Ani Teglaş (sponsor, societatea Rotecom), Maria Benedek (sponsor, Farmacia B&B), Doru Borşan (sponsor, societatea Novitas 3D City România), Albert Edina (Miss Maros Sexy 2016 şi Miss New Year 2017), Andreea Fülöp (Miss Târgu-Mureş 2018), Sergiu Dan (Mister Târgu-Mureş 2018), Ioan Fărcaş jr. (economist, partener în organizarea evenimentului), Nagy Botond (Euromedia), Daniel Radu (jurnalist, Televiziunea Tîrgu Mureş) şi… subsemnatul.

Învingători merituoşi

La încheierea celor trei probe (prezentarea ţinutei de zi, a costumului de baie şi a ţinutei de seară), juriul a decis ca titlul de Miss Târgu-Mureş 2019 să fie câştigat de Carmina Cotfas, iar titlul de Mister Târgu-Mureş să i se acorde lui Aurel Lucian Sideriaş.

Miss Târgu-Mureş 2019 are 18 ani, este elevă la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” şi a participat la concurs cu motto-ul „orice drum ai alege, urmează-l cu toată inima.”

„Într-un concurs de frumuseţe cred că atitudinea contează cel mai mult, şi cred că am dat dovadă de cea mai bună atitudine”, a explicat, la finalul spectacolului, Carmina Cotfas, care nu se află la prima tentativă de cucerire a laurilor de Miss Târgu-Mureş, ea participând şi la ediţiile din 2017 şi 2018.

„Am venit în toţi aceşti ani la Miss pentru sentimentul pe care îl primeşti: e o experienţă de neuitat, nu se poate descrie în cuvinte frumuseţea scenei şi pentru mine a fost lucrul de care m-am îndrăgostit”, a completat Miss Târgu-Mureş 2019.

Mister Târgu-Mureş are vârsta de de 21 de ani, este student la Automatică şi Informatică în cadrul UMFST Târgu-Mureş, şi a fost poreclit „Superman” de colegii de scenă datorită asemănării cu celebrul personaj de film.

„A fost o competiţie minunată, în care a fost nevoie de multă muncă. Toţi am fost fericiţi şi am dat tot ce am putut din noi. Poate am avut mai mult entuziasm faţă de ceilalţi concurenţi. Emoţiile au fost la maxim, când mi-am auzit numele la final a fost cel mai mare sentiment de fericire, deoarece fericirea mea vine din fiecare dorinţă împlinită”, a declarat Aurel Lucian Sideriaş.

 

Premii, premii…

Lista învingătorilor a fost întregită de Carmina Cordoş şi Claudiu Ştefan Moldovan (locul 2), Páll Edina şi George David Cojocaru (locul 3) şi Henrietta Man şi Alex Antonio Toth (Miss şi Mister Popularitate).

De asemenea, Top Model Management Transilvania Fashion a oferit premii, sub forma unui curs gratuit de modelling, un book profesional şi ocazia de a participa în cadrul programului „Estival Transilvania Fashion” următoarelor concurente: Carmina Cordoş, Carmina Cotfas, Raluca Mărginean şi Szekely Timea.

Tot la capitolul premii, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital a oferit tuturor participanţilor vouchere Reflexovital în valoare de 150 de lei, 100 de lei şi 50 de lei, care constă în servicii, la alegere, de machiaj, manichiură sau coafură.

Premiile au fost asigurate atât de Primăria municipiului Târgu-Mureş, cât şi de sponsori (Luminiţa Balazs Fashion, magazinul Best Line, magazinul Takko, salonul Belle Amie, Academia de Înfrumuseţare Reflexo-Vital, Farmacia B&B şi societăţile Rotecom şi Novitas 3D City România) şi au constat în: 4.000 de lei pentru Miss şi Mister, 2.500 de lei pentru locul 2, 2.000 de lei pentru locul 3, 2.500 de lei pentru Miss şi Mister Popularitate (2.000 de lei oferiţi de Primăria municipiului Târgu-Mureş şi 500 de lei oferiţi de SC Rotecom) şi 500 de lei pentru fiecare finalist/ă.

Felicitări tuturor participanţilor

La reuşita spectacolului-concurs şi-au adus contribuţia, în calitate de participanţi, şi Valentina Adelina Hârşan, Ingrid Andreea Marian, Maria Ruţa, Raluca Mărginean, Szekely Timea, respectiv Marian Alexandru Albu, Alexandru Diaconiţă, George Nistea, Răzvan Gabriel Pricope, Mihai Popa şi Nicolae Mihail Puiu.

Ca la fiecare ediţie, participanţii la concursul Miss & Mister Târgu-Mureş au primit mesaje de felicitare din partea organizatorilor, respectiv din partea reprezentanţilor Primăriei şi Consiliului Local Târgu-Mureş.

“Nu ştiu o statistică, cam câţi din tinerii prezenţi azi pe scenă au tangenţă cu sportul, dar cred că peste 80%. Acest lucru s-a văzut, vă felicit, mă bucur pentru voi şi, credeţi-mă, cât timp o să fim noi în Consiliul Local şi la Primărie o să susţinem aceste acţiuni pentru că avem nevoie de tineri sănătoşi, frumoşi şi deştepti. Am avut şansa să nu fiu în juriu, pentru că puteam să fiu acuzat pentru că dădeam la toată lumea premiul 1”, a afirmat Csiki Zsolt, consilier local.

“Îmi spunea cineva acum două luni că nu o să mai facem Miss şi Mister Târgu-Mureş, că nu s-ar dori să se facă Miss şi Mister Târgu-Mureş. Şi m-a întrebat: de ce doriţi să faceţi la Târgu-Mureş din nou Miss şi Mister, pentru că e o cheltuială, pentru că totul e un circ, pentru că întotdeauna se găsesc tot felul de persoane care să spună cum nu se poate. Şi eu le-am dat un răspuns foarte simplu: pentru că la Târgu-Mureş domnişoarele şi domnişorii sunt cei mai frumoşi din ţară. La replica asta, nu l-am mai auzit să spună ceva”, a afirmat Claudiu Maior, consilier personal al primarului, care a mulţumit public omului de afaceri Ioan Fărcaş pentru găzduirea spectacolului în incinta Gallery Wedding Garden.

Atmosfera spectacolului de gală a frumuseţii a fost întregită de momentele artistice susţinute de Tiffy & Tamas, The Motans şi Roxana Nemeş.

Text: Alex TOTH

Foto: Arina TOTH

 

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.