Home / Sport / CSM ratează prima tentativă de promovare

CSM ratează prima tentativă de promovare

Distribuie

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a pierdut primul joc din cadrul turneului final al barajului de promovare în Liga Națională. Mureșencele au cedat partida disputată în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, 19-24 (11-13) cu HCM Slobozia. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop a fost condusă în majoritatea timpului, dar la diferențe foarte mici, adversarele reușind să se desprindă în ultimele minute. La intrarea în ultimele cinci minute handicapul era de doar două goluri și au avut posesie la 19-21, însă nu mai înscris până la final.

Mureșencele au fost cele care au înscris primul gol al partidei, dar au mai condus o singură dată, în partea a doua, la 16-15. La acel scor au avut în două rânduri atacul, dar n-au reșit să se desprindă la două goluri, echipa din Slobozia a trecut din nou la conducere și nu a mai cedat până la final. Numeroasele atacuri ratate și lipsa unor aruncătoare redutabile de la 9 metri au făcut spre final ca atacurile să fie tot mai precipitate, lucru care a facilitat desprinderea adversarei.

Marcatoarele echipei mureșene au fost: Flavia Munteanu 5, Monica Bărăbaș și Carola Stângu câte 4, Georgeta Bucin și Sarah Darie câte 2, Maria Ola și Cosmina Cozma câte 1 gol. Au mai jucat Carina Ghemeș, Carla Lăcătuș și Ioana Sîngeorzan, în poartă s-au aflat Ioana Ugran și Cristina Popovici, iar pe bancă s-au mai aflat Flavia Stan, Ioana Moldovan, Andreea Ilieș și Paula Popeanu.

De la HCM Slobozia cele mai eficinete au fost Mădălina Toma și Alexandra Georgescu, 7, respectiv 6 reușite.

Echipa mureșeană va mai susține la Ploiești duminică dimineața jocul pentru locurile 3-4 cu Dacia Mioveni, învinsă în celălat joc de Rapid București cu 20-25, cele două urmând să mai aibă o șansă de promovare într-un duel cu ocupantele ocurilor 11 și 12 în Liga Națională.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.