Home / Administratie / Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

În această lună, ședința ordinară a Consiliului Local Luduș are loc în ziua de 28 mai. Maria Tac, secretara Consiliului Local, a convocat aleșii locali cu Dispoziția primarului Cristian Moldovan nr. 338 din 22 mai 2019.

Ordinea de zi a ședinței cuprinde proiecte de hotărâre cu privire la: Prelungirea unor contracte de închiriere având ca obiect folosința unor terenuri pe care sunt construite garaje auto; Aprobarea cooperării între UAT Luduș și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș; Înscrierea imobilului „Canal” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Înscrierea imobilului „Teren de sport” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Solicitarea finanțării din partea OCPI Mureș în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică, având ca obiect sectoarele cadastrale din cadrul UAT Luduș; Acordarea indemnizației de îngrijire pentru patru bolnavi cu handicap grav; Aprobarea Regulamentului de acordare a voucherelor de vacanță pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Luduș; Rectificarea bugetului local; Și altele.

Vom reveni cu amănunte.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sute de amenzi aplicate într-o zi, de Poliția Rutieră Mureș

Polițiștii Serviciului Rutier Mureș, împreună cu colegii din cadrul Serviciului Rutier Harghita, au desfășurat, în …