Share

Home / Administratie / Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

Ce se mai discută în Consiliul Local Luduş

În această lună, ședința ordinară a Consiliului Local Luduș are loc în ziua de 28 mai. Maria Tac, secretara Consiliului Local, a convocat aleșii locali cu Dispoziția primarului Cristian Moldovan nr. 338 din 22 mai 2019.

Ordinea de zi a ședinței cuprinde proiecte de hotărâre cu privire la: Prelungirea unor contracte de închiriere având ca obiect folosința unor terenuri pe care sunt construite garaje auto; Aprobarea cooperării între UAT Luduș și Inspectoratul de Poliție Județean Mureș; Înscrierea imobilului „Canal” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Înscrierea imobilului „Teren de sport” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Solicitarea finanțării din partea OCPI Mureș în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică, având ca obiect sectoarele cadastrale din cadrul UAT Luduș; Acordarea indemnizației de îngrijire pentru patru bolnavi cu handicap grav; Aprobarea Regulamentului de acordare a voucherelor de vacanță pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Luduș; Rectificarea bugetului local; Și altele.

Vom reveni cu amănunte.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deficit de personal la Poliția Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a prezentat, în urmă cu câteva …

Share
Share