Dorin Florea: „Am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă” Administratie
  • Elena.Polearus
  • 1 comentarii
  • 970 Vizualizări

Dorin Florea: „Am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă”

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a declarat pe pagina sa de Facebook că își dorește demararea unui proiect de pistă de bicicletă care va acoperi o parte din oraș.

„Dragi târgumureșeni, iubitori ai sportului cu bicicleta, doresc să vă informez că am definitivat un nou traseu care va putea fi accesat de toți iubitorii de bicicletă, indiferent de vârstă. Mereu m-a preocupat acest domeniu, dar pentru mine cel mai important a fost să găsesc o soluție care să fie sigură pentru cei ce vor accesa astfel de trasee. Pista de biciclete la care fac referire va avea următoarea rută: Tudor (zona fostului Dacia Service)-pârâul Pocloș-Stadionul Municipal-Malul Mureșului (Aleea Carpați)-Platoul Cornești (Zoo)-Tudor. Voi stabili și o întâlnire pe această temă cu reprezentanții unor organizații de bicicliști, imediat după finalizarea Concursului European de Triathlon ce se desfășoară în aceste zile în orașul nostru”, a transmis Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Am citit declaratia pe la opt seara. Mi-am si inchipuit povestea cu traseele dar dintr-o data m-am trezit la realitate. Nu mai sunt copil si nu mai am nevoie sa ascult povesti . Am nevoie de ceva mai mult sa ma linistesc. Sa stiu ca copilul meu a ajuns in siguranta la scoala cu bicicleta, sotia a plecat din nou pe doua roti la servici ori la piata. Acul a ajuns la ultima poveste Dl.Primar , discul cu povesti se termina curand.
    Adio

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!