Home / Comune / Se caută asistent medical în Cristești

Se caută asistent medical în Cristești

Comuna Cristești organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical din cadrul Compartimentului Asistență medicală comunitară și asistență medicală acordată în unitățile de învățământ preuniversitar pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de școală postliceală sanitară absolvită cu diplomă în specialitatea asistent medical generalist, o vechime în specialitate de minimum 6 luni, avizul de exercitare a profesiei, valabil la data concursului, un certificat de membru Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și asigurare de malpraxis, vizată la zi.

Dosarele se pot depune până în 16 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la Primăria Comunei Cristești, la numărul de telefon 0265 326 112, interior 13 și pe site-ul comunei www.cristestimures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ de angajare

Grupul de firme COTRACO angajează muncitori necalificați, zidari, zugravi, lăcătuși; pentru informații apelați 0746-959 595 …