Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5698 Vizualizări

Liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii la Bacalaureat

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă liceele fruntaşe în Topul promovabilităţii examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2019.

Conform informațiilor furnizate pentru cotidianul Zi de Zi de către Camelia Irimie, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, liceele din județul Mureș care au cea mai mare rată de promovabilitate sunt:

1) Colegiul Național ”Alexandru Papiu IlarianTârgu-Mureș, unde doar 1 elev din cei 196 prezenți a fost respins, rata de promovabilitate fiind de 99,49%, iar cea mai mare medie finală a fost 10.

2) Colegiul Național ”Unirea” Târgu-Mureș, unde 5 elevi din cei 180 prezenți au fost respinși, rata de promovabilitate fiind de 97,22%, iar cea mai mare medie finală a fost 10.

3) Liceul Teoretic ”Gheorghe Marinescu” Târgu-Mureș, unde 4 elevi din cei 82 prezenți au fost respinși, rata de promovabilitate fiind de 95,12%, iar cea mai mare medie finală a fost 9,61.

4) Liceul Teoretic ”Bolyai Farkas” Târgu-Mureș, unde 11 elevi din cei 208 prezenți au fost respinşi, rata de promovabilitate fiind 94,71%, iar cea mai mare medie finală a fost 9,88.

Nici un alt liceu din județ nu a avut rata de promovabilitate mai mare de 90%.

Alex Ionuţ ORBAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE