Share

Home / Invatamant / Mureş: Liceele cu cele mai mici rate de promovare la Bac

Mureş: Liceele cu cele mai mici rate de promovare la Bac

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă liceele codaşe în Topul promovabilităţii examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie-iulie 2019.

Conform informațiilor furnizate pentru cotidianul Zi de Zi de către Camelia Irimie, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, liceele cu cele mai mici rate de promovabilitate sunt:

Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Târnăveni, unde, din cei 3 elevi înscriși la examenul de Bacalaureat, 2 nu s-au prezentat, iar singurul prezent a fost respins, rata de promovabilitate fiind de 0%.

Liceul Tehnologic ”Aurel Persu” Târgu-Mureș, unde toți cei 9 elevi prezenți au fost respinși, iar 5 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind, din nou, 0%.

Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu” Târgu-Mureș, unde 28 din cei 31 de prezenți au fost respinși și 11 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind 9,68%.

Liceul Tehnologic Târnăveni, unde 53 din cei 61 de prezenți au fost respinși, 2 au fost eliminați pe parcursul examenului și nu mai pot relua examenul timp de 2 ani, 9 nu s-au prezentat, rata de promovabilitate fiind de 9,84%.

Nici un alt liceu din județ nu a avut rata de promovabilitate sub 10%.

Alex Ionuţ ORBAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patru tineri mureșeni, accident grav pe DN 7!

Un autoturism condus de un șofer din județul Mureș a intrat într-un cap de pod, …

Share
Share