Home / Administratie / Poziția Primăriei Târgu Mureș: Azilul se află într-o stare deplorabilă. Locatarii de la Azilul de Noapte refuză cu îndârjire să se mute în noile locuințe temporare.

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bisericile din lemn, adevărate comori ale patrimoniului. Lista completă a bisericilor din lemn din județul Mureș

Distribuie Știați că actualmente județul Mureș însumează un număr aproximativ de 60 de biserici de …

1 comentariu

  1. Vass Jozsef janos

    nu va suparati am resedinta in tg mures si nascut in tg mures ce sa caut eu personal in orasul ramnicul valcea din oltenia ????
    si unde sunt noile locuinte temporare din tg mures care ni s-au aratat ( prezentat ) si noi le am refuzat ? nimieni nici asistente sau directoare al azilului de noapte nu au fost cu nimeni sa arate astfel de locuinte ca noua ni s-a zis sa gasim noi solutii dar fiindca unele persoane lucreaza cu ziua la sera de flori sau etc… si eu un venit de 67 de ron pe zi nu is permite in 14 zile sa isi adune atatia bani sa poata sa se mute in chirie de ce doar ni s-a dat 2 saptamani la dispozitie sa evacuam cladirea de ce nu ne-au instiintat cu cel putin 2-3 luni inainte sa poata fiecare persoana sa se aprovizioneze atat finaciar cat si cu adapost temporar nu mi se pare legal si logic ca doriti sa evacuati di institutiei si de instintare de 14 zile noi nam refuzat nici o locuinta de oare ce nu ni sa oferit nimic sau sa ni se arate de cat vrebal niste locuri de munca in partea olteniei da uni oameni strazi au refuzat manastirea ca adapostul din manastire din cate se aude este contra cost doar locuinte noi nu am vazut nu am auzit nu ni sa spus nimic de astfel pana in ziua de azi 24/07/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.