Home / Administratie / La Luduș, rectificare de necesitate

La Luduș, rectificare de necesitate

În ședința Consiliului Local Luduș aferentă lunii iulie, primarul Cristian Moldovan a inițiat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local în conformitate cu articolul 129, alineatul 2, litera b, alineatul 4, litera a, articolul 136, alineatul 1 și articolul 139, alineatul 3, litera a din Codul administrativ aprobat prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, a articolului 19, alineatul 2 și articolului 49, alineatul 4 și 7 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările  și completările ulterioare.

„Am inițiat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local în urma analizei execuției bugetului local pentru asigurarea cheltuielilor cu bunuri și servicii și cheltuielilor de capital necesare desfășurării în bune condiții a activității UAT Luduș. De asemenea, acest proiect are la bază solicitările de rectificare primite din partea serviciilor publice din subordinea Consiliului Local”, a precizat primarul Cristian Moldovan, care a completat că rectificarea bugetului local este necesară, oportună și legală și se impune pentru asigurarea finanțărilor necesare realizării atât a obiectivelor de investiții publice, cât și pentru buna funcționare a activității instituției.

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cristian Moldovan, întocmit de Maria Suciu, șef Birou BFCRU și avizat pentru legalitate de jurista Eugenia Giurgea, secretara orașului, a fost prezentat Legislativului local care l-a aprobat în unanimitate.

Ioan. A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19. Trend optimist pentru județul Mureș, cu doar 8 cazuri confirmate. Evoluție descrescătoare a numărului de cazuri și la nivel național: 1.075 persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore

Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 2 august, ora 13.00 Până astăzi, 2 august, …