Home / Slider / Încăierare între două familii într-o comună mureșeană!

Încăierare între două familii într-o comună mureșeană!

Distribuie

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr . 3 Rîciu au fost sesizaţi miercuri, 11 septembrie, în jurul orei 22.10, despre producerea unui scandal, pe stradă, în comuna Pogăceaua.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că în altercaţie au fost implicate mai multe persoane, din două familii vecine, cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani.
”În fapt, în data de 11 septembrie 2019, în jurul orei 22.00, pe o stradă din comuna Pogăceaua, în urma unor divergenţe mai vechi, a avut loc o încăierare între șase membri a două familii din localitate, care s-ar fi lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente, provocându-şi reciproc leziuni, precum şi unei minore, de 15 ani, care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului. De asemenea, în încăierare, un minor de 16 ani ar fi aruncat cu pietre asupra imobilului aparţinând celeilalte familii, spărgând astfel două geamuri ale imobilului în cauză. Nu în ultimul rând, prin faptele lor, participanţii la încăierare ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică în zonă”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, joi, 12 septembrie, ”în urma administrării probatoriului, faţă de cinci dintre persoanele implicate în eveniment, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş.”
La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.