Share

Home / Cultură / Expoziție meșteșugărească la Sighișoara

Expoziție meșteșugărească la Sighișoara

În perioada 27-28 septembrie, vineri și sâmbătă, municipiul Sighișoara va găzdui Expoziția Meșteșugărească cu Demonstrații, organizată de către Fundația „Mihai Eminescu Trust”, parte a proiectului finanțat de Guvernul României, Departamentul pentru Relații Interetnice, cu titlul „Meșterim – Educație interculturală prin experimentare și demonstrare”. Aceasta va avea loc în trei locații diferite din perimetrul Cetății Medievale Sighișoara, în Piața Cetății, în Piața Muzeului, și la Centrul de Informare Turistică a Sighișoarei.

Vor fi organizate ateliere și activități educaționale, în care meșteșugarii invitați vor interacționa cu publicul și vor demonstra tainele meșteșugului lor cu materiale și tehnici tradiționale. Atmosfera festivă va fi asigurată de cântecele și dansurile populare ale diferitelor etnii din regiune. Intrarea la expoziție și participarea la ateliere este gratuită.

Alex Ionuț ORBAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Diana Izabela Marin, câștigătoarea Trofeului ”Mureș, dorurile tale…”

Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit vineri, 11 octombrie,  Festivalul județean …

Share
Share