Susține reciclarea la ”Târgul pentru întreaga familie”! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 708 Vizualizări

Susține reciclarea la ”Târgul pentru întreaga familie”!

Ediția a șasea a ”Târgului pentru întreaga familie” va avea loc în data de 23 noiembrie între orele 10.00 – 14.00 în incinta Sălii de Sport, strada Hunedoara nr. 38 din cartierul Mureșeni din Târgu-Mureș.
Târgul se adresează atât cumpărătorilor cât și vânzătorilor, evenimentul fiind menit să susțină reciclarea și faptele caritabile. Toată lumea va avea ocazia de a-și valofirica bunurile și de a achiziționa altele pe placul și necesitățile fiecăruia. De asemenea, pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii de la Atelierul Amnesia precizează că ”profiturile obținute din vânzarea decorațiunilor expuse în cadrul târgului, vor fi folosite pentru organizarea unui atelier de creație, dedicat copiilor dintr-un mediu defavorizat”.

De toate pentru toți

Potrivit organizatorilor ”în patru ore puteți vinde lucrurile de care nu mai aveți nevoie, cum ar fi: articole vestimentare și accesorii de la toți membrii familiei pe care nu le mai folosiți, jucării, cărți, cărucioare, articole HandMade, cosmetice, produse proprii, etc.”
Așadar, la Târg se vor putea găsi haine și încălțăminte de sezon pentru toate categoriile de vârstă, carți, jucării, articole handmade și multe alte accesorii. Mai mult de atât, Atelierul Amnesia a pregătit aranjamente florale, decorațiuni potrivite pentru Crăciun, coronițe și multe ”lucrușoare frumoase”.
Pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii menționează și faptul că ”majoritatea lucrurilor scoase la vânzare sunt de firmă, în stare excelentă și la prețuri foarte avantajoase, mult mai mici decât cele din magazine. De asemenea, la Târg se vor putea achiziționa și lucruri noi de la firmele participante”.
Înscrierea ca și vânzător/expozant are loc telefonic la 0754-416.128, locuriile fiind limitate, iar la achitarea taxei de participare se confirmă locul în cadrul târgului. Intrarea este liberă pentru cumpărători.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE