FOTO: Cinci târgumureșeni reținuți pentru trafic de droguri! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 16168 Vizualizări

FOTO: Cinci târgumureșeni reținuți pentru trafic de droguri!

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, au efectuat marți, 3 decembrie, șapte percheziții domiciliare la locațiile folosite de membrii unei grupări infracţionale.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 1.000 de grame de muguri de cannabis, 750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanțe cu efect psihoactiv, 20 de grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate ecstasy, 7 telefoane mobile, 34.500 de lei și 450 de euro.
”În urma administrării probatoriului, la data de 3 decembrie, faţă de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din municipiul Târgu-Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Potrivit aceleiași surse, activitățile ”s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române”, iar ”la acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE