Andreea Medar – vernisaj ce oferă o experiență reflexivă a sărbătorilor de iarnă Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 437 Vizualizări

Andreea Medar – vernisaj ce oferă o experiență reflexivă a sărbătorilor de iarnă

Asociația K’Arte invită mureșenii la un vernisaj de Andreea Medar dedicat sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc astăzi, 19 decembrie, de la ora 18.00 la @ B5 Studio (Piața Bolyai nr 5 – Târgu-Mureș). Seria de expoziții ”Winter Games” prezintă lucrări ce oferă o experiență reflexivă, între sărbătoare și memorie.

Proiectul Andreei Medar descrie, prin intermediul unei istorii personale, transformările și transfigurările pe care societatea le-a suferit ori provocat, în decurs de o generație, în relația cu Sărbătoarea. Reîntorcându-se în spațiul amintirilor (sărbătorile petrecute la Racoți), artista găsește documente și materiale de istorie orală, pe care le sintetizează într-o instalație de o materialitate aparte, aproape iluzorie.

Andreea Medar este un artist vizual român, de formație pictor, realizează obiecte și instalații, spații și sculpturi din materiale neconvenționale, instalații media și video. Trăiește și activează la Târgu Jiu și Timișoara.

Ea explorează în lucrările sale contrastele între materiale și identități vizuale diferite, între elementul abia perceptibil, al intervenției minime și volumul monumental care transformă și domină spațiul în care este expus.

Potrivit organizatorilor ”seria de expoziții Winter Games (Jocuri de Iarnă) prezintă lucrări ce vorbesc în mod deschis despre cacofonia de experiențe legate de sărbătorile de iarnă, căutând indicatori autentici”.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE