Home / Sanatate / Spitalul de Urgență Târgu-Mureș angajează infirmieri și brancardieri

Spitalul de Urgență Târgu-Mureș angajează infirmieri și brancardieri

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș scoate la concurs 24 de posturi contractuale vacante de infirmier, după cum urmează: 1 post la Compartimentul ATI Copii, 1 post la Compartimentul chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, 2 posturi la Compartimentul nefrologie, 7 posturi la Secția clinică neurologie I, 2 posturi la Secția chirurgie vasculară, 3 posturi la Secția clinică obstetrică -ginecologie, 1 post la Secția clinică hematologie, 2 posturi la Secția clinică ortopedie și traumatologie, 1 post la Secția clinică neurologie II, 2 posturi la Secția Neurochirurgie, 1 post la Blocul operator I – chirurgie II și 1 post la Blocul operator I – chirurgie I.

Totodată, sunt scoase la concurs și 6 posturi de brancardier, după cum urmează: 1 post la Secția clinică chirurgie orală și maxilo – facială, 1 post la Secția chirurgie vasculară, 2 posturi la Secția clinică neurologie I și  2 posturi  la Secția clinică chirurgie generală II.

Nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor vacante:Infirmier: absolvent liceu (12 clase) cu sau fără diplomă de bacalaureat, curs de infirmier sau dovada înscrierii la curs de infirmier,

Brancardier: absolvent liceu (12 clase) sau şcoală profesională (11 clase).

Locul desfăşurării concursului: Târgu-Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50 (sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş).

Calendarul de desfășurare al concursului:

– Selecţia dosarelor: 17 ianuarie 2020;

– Testarea psihologică (nu constituie probă de concurs): 22 ianuarie 2020 ora 12.00;

– Proba scrisă: 5 februarie 2020 ora 10.00;

– Interviul: 7 februarie 2020 ora 10.00.

Potrivit paginii web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, www.spitalmures.ro, actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituţiei organizatoare din Târgu-Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj I, camera 4107 (Biroul Organizare), în perioada 31 decembrie 2019 – 16 ianuarie 2020, de luni până vineri, între orele 13.00 – 15.30, iar informații suplimentare pot fi obținute la Biroul Organizare (camera 4107), la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, persoană de contact Oana Bianca Bîrlean, secretarul comisiei de concurs, la avizier, sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

(Redacția)

2 comentarii

  1. Chibelean Cristiana

    Buna seara. Am cunostinte medicale,am absolcit UMF farmacie, ma intereseaza orice oferta.

  2. Buna ziua. Cu cine trebuie sa iau legatura pentru inscriere brancardier?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Covid-19 în Mureș. Amenzi de peste 500.000 de lei în doar 24 de ore!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat sâmbătă, 4 aprilie, prin …