Home / Slider / FOTO: Accident rutier cu două victime în localitatea Drăculea Bandului

FOTO: Accident rutier cu două victime în localitatea Drăculea Bandului

Distribuie

Secția de Pompieri din Sărmașu a intervenit, marți, 14 ianuarie în jurul orei 11.00 la un accident rutier produs în localitatea Drăculea Bandului, comuna Band.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș ”s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în urma accidentului o victimă este încarcerată și la o victimă se acordă ajutor medical la fața locului”.

REVENIRE ora 12.20: Șoferul autoturismului a fost descarcerat, are cod roșu și va fi transportat de echipajul SMURD – Terapie intensivă cu medic la Unitatea de primiri Urgență Târgu-Mureș. Celaltă victimă are cod galben și va fi transportată de către echipajul SMURD la UPU Târgu-Mureș.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri pe toată durata intervenției.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Sânpaul, în timp ce conducea, nu ar fi adaptat viteza la circulația pe un carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a unei pasagere de 48 de ani, din comuna Sânpaul”, precizează purtătorul de cuvânt IPJ Mureș.

 

Foto: ISU Mureș

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ședință de lucru la Consiliul Județean Mureș

Distribuie DISPOZIŢIA NR. 87din 15 martie 2024privind convocarea Consiliului Judeţean Mureş în şedinţă publică ordinară …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.