Share
Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Vital Logistic, furnizor de dispozitive și echipamente medicale

Topul Firmelor Mureșene. Vital Logistic, furnizor de dispozitive și echipamente medicale

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.
La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”4646 – Comerț cu ridicata al produselor farmaceutice” locul 1 a fost atribuit societății Vital Logistic SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 6,4 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna august 2011, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”, este deținută de un singur asociat, Hagymasi Miklos din Ungaria, și este administrată de Elekes Darabont Istvan.
Firma a avut o cifră de afaceri de 5,3 milioane lei în 2017 și de 6,4 milioane lei în 2018, profit net de 551.048 lei în 2017 și de 365.465 lei în 2018, iar la rubrica angajați figurează 8 în 2017 și 9 în 2018.De la consumabile, la aparatură electronică

Conform paginii web a societății, www.vital-logistic.ro, Vital Logistic este o companie de distribuție națională care își propune ”să fie partenerul farmaciilor, al magazinelor tehnico-medicale și nu în ultimul rând al furnizorilor de dispozitive medicale din România introducând în acest segment de piață conceptul “One Stop Shopping”.
”Site-ul Vital Logistic e o platformă de comenzi online adresată magazinelor tehnico-medicale, farmaciilor, magazinelor online şi distribuitorilor din domeniul tehnico-medical şi parafarmaceutic. Scopul nostru este să lărgim constant portofoliul de produse pe baza cerințelor partenerilor noștri”, se menționează pe pagina web a companiei.
Referindu-se la produse, reprezentanții Vital Logistic precizează că oferta către clienți constă într-o ”gamă foarte largă de dispozitive și echipamente medicale, de la cele mai uzuale consumabile până la aparatură electronică.”
”Avem produse pentru care suntem direct importatori, produse pe care le comercializăm sub brand propriu și produse pentru care beneficiem de oferte speciale de la cei mai importanți furnizori mondiali”, se arată pe site-ul www.vital-logistic.ro.
Vizitatorii site-ului au la dispoziție următoarele categorii de produse: Acid Hyaluronic, Aparate de măsură și medicale, Ciorapi compresivi, Dispozitive de mers, Dopuri de urechi, Echipamente medicale, Îngrijirea stomei, Încălțăminte medicală, Incontinență urinară, Îngrijirea pacientului, Îngrijirea piciorului, Inhalatoare, umidificatoare, Mama și copilul, Orteze, Perne medicale, Proteze de sân și Recuperare, reabilitare.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Primul deces cauzat de Covid-19 în Mureș!

Marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a făcut public următorul anunț: ”Bărbat, 70 ani, județul …

Share
Share