Share

Home / Administratie / Sighișoara: Pompierii francezi, exercițiu de salvare într-un tunel CFR!

Sighișoara: Pompierii francezi, exercițiu de salvare într-un tunel CFR!

Pompierii francezi pregătesc, în municipiul Sighişoara, un exerciţiu de salvare a călătorilor dintr-un tren blocat de alunecări de teren în tunel, care se va derula în luna martie, într-un tunel dezafectat al Căilor Ferate Române.
”Astăzi, 14 ianuarie 2020, primarul municipiului Sighişoara, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a primit vizita unei delegaţii franceze compusă din ofiţeri din cadrul structurilor de pompieri, protecţie civilă şi serviciul medical de urgenţă. Aceştia au fost însoţiţi la sediul instituţiei de reprezentanţi ai IGSU, ISU ”Horea” al judeţului Mureş şi ai Detaşamentului de Pompieri Sighişoara. Delegaţia franceză se află în Sighişoara pentru a pregăti o aplicaţie având tema ”Salvarea călătorilor dintr-un tren blocat de alunecări de teren în tunel”. Acest exerciţiu se va desfăşura în luna martie a.c. la calea ferată şi tunelul dezafectat din zona Şercheş”, a anunţat, marţi, Primăria Sighişoara, într-un comunicat de presă.
Potrivit comunicatului, pregătirea teoretică şi prezentarea situaţiilor tactice se va desfăşura la sediul Municipiului Sighişoara, iar aplicaţia practică va avea loc la calea ferată şi în tunelul dezafectat din zona Şercheş, de către formaţiile de intervenţie.

(www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primarul de 3 stele Sófalvi solicită mai multă atenție față de problemele “locale”!

Premiat la București de către Asociația Comunelor din România (ACOR) cu diploma de excelență și …

Share
Share