Activitatea Centrului Perseverența sprijinită de Cosmin Pop Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

Activitatea Centrului Perseverența sprijinită de Cosmin Pop

Omul de afaceri Cosmin Pop a anunțat luni, 27 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, că va oferi sprijin pentru funcționarea în continuare a Centrului Perseverența al Fundației Transilvană Alpha din Târgu-Mureș, a cărei activitate este pusă în pericol de probleme financiare.

Cosmin Pop: ”E nevoie de fapte”

Proprietarul societății Romur SA Târgu-Mureș a publicat o fotografie în care apare alături de dr. Alexandru Lupșa, președintele Fundației Transilvană Alpha din Târgu-Mureș.

”Într-o lume mult prea guralivă, e nevoie de fapte. Pe lângă durerea oricărui copil, trebuie să trecem cel putin empatici. Făcătorii de bine, avem datoria să îi sprijinim! Am avut plăcerea unui dialog special, cu domnul dr. Alexandru Lupșa, o întâlnire de doar câteva ore, dar pe care nu o voi uita curând. Într-un moment dificil pentru Fundația Transilvană Alpha, am onoarea de a sprijini un demers social, temerar și meritoriu. Fac acest apel public, prin care vă rog pe voi, cei cu putință și înțelegere, să sprijiniți misiunea fundației, efortul omului dr. Lupșa și a colectivului implicat”, a precizat Cosmin Pop.

Alexandru Lupșa: ”Comunitatea are nevoie de toate resursele sale de bine”

Răspunsul președintelui Fundației Alpha Transilvană nu a întârziat, dr. Alexandru Lupșa transmițând mulțumiri omului de afaceri mureșean.
”În vremuri dificile, cu atât mai mult, comunitatea are nevoie de toate resursele sale de bine, existente, fie că acestea se numesc persoane, organizații de tot felul, sau banii necesari oricărei activități importante. Mulțumesc pentru susținerea empatică demonstrată, nu doar enunțată, mulțumesc anticipat celor care se vor alătura apelului tău, așa cum am fost mereu recunoscător tuturor celor care au participat acum, sau de 28 de ani, în dezvoltarea și menținerea acestui vis minunat, dătător de speranța și bine celor năpăstuiți… Fundația Transilvană Alpha, dincolo de faptul că este o organizație fondată de oameni liberi, empatici și iubitori de semeni, este o întrupare a conceptului civilizat de respect sacru pentru ființa umană, frumusețea ei în diversitate pe toate criteriile posibile! Să fie într-un ceas bun”, a scris, tot pe rețeaua de socializare Facebook, dr. Alexandru Lupșa.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE