SCANDALOS! Câini împușcați mortal de un ”vânător” mureșean! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1609 Vizualizări

SCANDALOS! Câini împușcați mortal de un ”vânător” mureșean!

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Poliției municipiului Târnaveni au identificat un bărbat, din județul Mureș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și uz de armă fără drept.
Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, duminică, 2 februarie, în jurul orei 10.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiul Târnaveni, cu privire la faptul că trei câini aparținând acestuia, au fost împușcați pe raza comunei Adămuș.
”Din verificările efectuate până la acest moment, polițiștii au stabilit faptul că la aceeași dată, în cadrul unei partide de vânătoare legal organizate, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târnaveni, în calitate de vânător, ar fi efectuat mai multe focuri de armă asupra a trei câini metiși, care s-ar fi aflat pe raza fondului de vânătoare, rezultând decesul acestora. Polițiștii au procedat la ridicarea armei letale de vânătoare, de calibru 12 milimetri, pe care bărbatul o deținea în mod legal, în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat de presă.
Conform aceleiași surse, cadavrele câinilor urmează a fi depuse la Direcția Sanitar Veterinară Mureș, în vederea efectuării unei expertize sanitar-veterinare de specialitate.
”Urmare a acestui eveniment nu au fost înregistrate victime omenești și nu a fost pusă în pericol viața vreunei persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și uz de armă fără drept, sub supravegherea unității de Parchet competente, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, se mai menționează în comunicat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE