Clopotnița din Idrifaia, incendiată. Reacția Poliției Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2818 Vizualizări

Clopotnița din Idrifaia, incendiată. Reacția Poliției Mureș

Biroul de presă al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat sâmbătă, 8 februarie, că poliţiştii din Târnăveni au deschis un dosar penal pentru distrugere, pentru a stabili modul în care clopotniţa Bisericii Reformate din satul Idrifaia a fost incendiată în urmă cu o noapte, informează www.agerpres.ro.
”La data de 8 februarie, în jurul orei 3.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 11 Târnăveni au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în clopotniţa Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul IPJ Mureş, precum şi echipaje din cadrul ISU Mureş, care au constat că cele sesizate se confirmă, procedându-se de îndată la stingerea incendiului (…) În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis Biroul de presă al IPJ Mureş.
Potrivit IPJ Mureş, în urma incendiului care a mistuit întreaga clopotniţă a Bisericii Reformate din Idrifaia nu au fost înregistrate victime omeneşti.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE