Handbalistele junioare își continuă marșul Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Handbalistele junioare își continuă marșul

Echipa feminină de handbal junioare I CSM Târgu Mureș își continuă nestingherit cursa pentru câștigarea grupei 3 Valoare din faza a doua a campionatului. Mureșencele s-au impus la pas în etapa a III-a a celei de-a doua faze, 47-36 (28-19) pe teren propriu cu Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița. Campioane la această categorie de vârstă, mureșencele au abordat jocul cu a treia echipă calificată din seria preliminară F cu un lot din care au fost menajate câteva dintre jucătoarele care evoluează constant și în partidele din Divizia A. Motivul era unul ușor de dedus: rezultatele din primele două etape au scos în evidență faptul că cele trei echipe care au evoluat în cealaltă serie în prima fază au o valoare evident inferioară celor trei din seria E, unde mureșencele au încheiat neînvinse.

Jocul a fost la discreția gazdelor, care au încheiat prima repriză la un scor echivalent deseori cu un rezultat final, abordând partea a doua relaxat.

Marcatoarele echipei mureșene au fost: Ilinca Postelinicu 10 goluri, Roxana Guță 9, Fekete Anna 8, Sarah Darie 8, Luciana Bercea 6, Tania Coșarcă 5, Carla Lăcătuș 1.

CSM s-a desprins în fruntea clasamentului și va avea în etapa viitoare, duminică, 23 februarie, un nou joc ușor în deplasarea la formația Unirea Sânnicolau Mare. Adversara ocupă ultima poziție și mureșencele vor folosi mai mult ca sigur și de această dată un lot din care vor fi menajate unele dintre jucătoarele mai solicitate. Ele au obținut în jocul de pe teren propriu o victorie la un scor mai rar întâlnit în partidele de handbal la acest nivel, referindu-ne la faza a doua a competiției junioarelor I (57-27) și probabil victoria din acest joc nu va fi o problemă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE