Home / Administratie / Luduș: Datornicii la bugetul local, avertizați!

Luduș: Datornicii la bugetul local, avertizați!

Una dintre obligațiile Organelor fiscale, conform articolul 162 din Legea nr. 207/2015, privind Codul de procedură fiscală este aceea de a publica pe pagina de internet proprie lista debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante, precum și cuantumul acestor obligații.

Lista se publică trimestrial, până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare și cuprinde obligațiile fiscale restante la sfârșitul trimestrului și neachitate la data publicării listei. Raportul de specialitate nr. 18049 din 10 februarie 2020, privind aprobarea Procedurii de publicare a listei debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Orașului Luduș a fost întocmit de inspectorii  Sorina Dudilă, Florina Țeculescu și  Sebastian Stoica și avizat de Șeful Biroului Impozite și Taxe Locale (ITL), Dennis Bordan.

Potrivit prevederilor Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, de aducere la cunoștința publicului a Proiectului de hotărâre privind aprobarea Procedurii de publicare a listei debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Orașului Luduș, secretarul general al Primăriei, jr. Eugenia Giurgea a dispus afișarea anunțului în ziua de 12 februarie 2020.

În ședința ordinară a Consiliului Local din 31 martie 2020, Legislativul local a aprobat în unanimitate Procedura de publicare a listei debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local. Cât despre recuperarea acestora, probabil se va vorbi după câștigarea luptei cu coronavirusul.

Ioan A. BORGOVAN

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansarea proiectului „Construire Gradiniță cu program normal în localitatea Șerbeni”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share