Home / Slider / Ce se întâmplă cu rovinieta în perioada stării de urgență ?

Ce se întâmplă cu rovinieta în perioada stării de urgență ?

O întrebare extrem de actuală la care ne răspunde  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) printr-un comunicat care specifică  următoarele:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că rovinietele NU SE ÎNCADREAZĂ în categoria „documentelor eliberate de autoritățile publice”, motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful.

 Starea de urgență și tensiunile din spațiul public ne fac să dorim să fim pregătiți pentru a putea ajunge dintr-un loc într-altul în siguranță.

Deși rămânem cât de mult se poate în casă, urgențele apar fără voia noastră, iar atunci când trebuie să pornim la drum trebuie să ne asigurăm ca suntem acoperiți din punct de vedere legal.

Astfel, avem nevoie nu doar de declarația pe propria răspundere care justifică urgența, ci și de o rovinietă valabilă care poate fi achiziționată rapid și fără a sta la cozi pe LINK.

Vă asigurăm că echipa Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR lucrează pentru ca dumneavoastră să puteți achiziționa online rovinieta, taxa de pod și celelalte servicii, fără să aveți un contact fizic cu alte persoane.

Platformele noastre online www.roviniete.ro si www.taxadepod.ro funcționează în parametrii obișnuiți, iar serviciul de suport continuă să răspundă la telefoane și să trateze întrebările și solicitările pe care ni le adresați.

Sursă: www.roviniete.ro

Citeste si:  Fermieri în pierdere, din cauza închiderii Fabricii de zahăr din Luduș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exemplu de devotament, campion mondial în slujba celor în nevoie

Locotenent Leon Precup în vârstă de 53 de ani este în serviciul de servire al …