Home / Mica publicitate / Licitație publică

Licitație publică

Mureș Insolvency SPRL, cu sediul în Târgu-Mureș, strada General Gheorghe Avramescu nr. 4, județul Mureș, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Foraj Sonde SA în reorganizare, organizează

Licitație publică

pentru valorificarea bunurilor mobile constând din: 2 bucăți containere – 5.207 lei+TVA/buc, 4 bucăți containere dotate cu aparat de aer condiționat – 8.940 lei+TVA/buc.Licitația va avea loc la data de 16 aprilie 2020, ora 13.00, la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri începând cu data de 24 aprilie 2020, la aceeași oră, până la valorificarea bunurilor. Pot participa la licitație persoanele fizice și/sau juridice care achită garanția de participare de 10% din prețul de strigare, caietul de sarcini și taxa de participare la licitație cu 24 de ore anterior organizării licitației.

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la administratorul judiciar la telefon nr. 0265-269.700; 0745-146.096.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comoserv SRL – ofertă locuri de muncă

SC COMOSERV SRL angajează frezori și bohrwerk-ist. Relații la 0758-097.839. 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet …