SĂRBĂTORITUL ZILEI. Cristian Boeriu, salvatorul care face voluntariat anti Covid-19 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1329 Vizualizări

SĂRBĂTORITUL ZILEI. Cristian Boeriu, salvatorul care face voluntariat anti Covid-19

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe conf. univ. dr. Cristian Boeriu, unul din cei mai valoroși medici din județul Mureș, care sâmbătă, 25 aprilie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieții.

Cunoscut și apreciat de opinia publică mureșeană pentru perioada în care a fostul șeful SMURD Târgu-Mureș, conf. univ. dr. Cristian Boeriu își desfășoară și în prezent activitatea, cu aceeași modestie, empatie, competență și profesionalism, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș. Totodată, sărbătoritul zilei de astăzi desfășoară și o prodigioasă activitate didactică la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, unde ocupă funcția de director al Departamentului Discipline clinice și medico-chirurgicale din cadrul Facultății de Medicină.

Recent, conf. univ. dr. Cristian Boeriu s-a alătura echipei de coordonare a acțiunilor de luptă împotriva Covid-19 de la nivelul Instituției Prefectului – Județul Mureș, unde desfășoară o activitate voluntară în calitate de consilier pe probleme medicale.

Îi transmitem așadar doctorului și mai ales OMULUI Cristian Boeriu cele mai sincere gânduri de sănătate, multă putere de muncă, precum și să aibă parte doar de împliniri în activitățile profesionale și în viața personală.

LA MULȚI ANI!

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE