Echipa Mures Runners, aproape de concurenții Mureș Half Marathon Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Echipa Mures Runners, aproape de concurenții Mureș Half Marathon

Nevoiți să amâne ediția din acest an a evenimentului Mureș Half Marathon, echipa Mures Runners a transmis un mesaj  de mulțumire concurenților,  pe pagina de Facebook, duminică, 10 mai, zi în care era programată ediția 2020 Mureș Half Marathon.

„Felicitări, concurentul cu numărul 115 la proba semimaraton, tocmai a trecut linia de finish Mureș Half Marathon!!!! Bravo, ai făcut o cursă minunată!!!
Cum a fost? Ce timp ai scos? Hai să facem o poză împreună!
Asta trebuia să răsune azi în Piața Teatrului din Târgu Mureș…alături de „Bună ziua și bine ați venit la Mureș Half Marathon ediția 2020!! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și în acest an!” Noi, organizatorii, cu emoțiile în gât, agitați și prinși în acel iureș al concursului, v-am fi admirat din suflet pe voi concurenții și am fi trăit împreună cu voi și prin voi, emoția și bucuria pe care numai un concurs de alergare ți-o poate da.
În schimb însă, anul acesta, noi Mureș Runners, ne-am bucurat enorm de amintirile voastre de la edițiile din anii precedenți ale maratonului și am fost măguliți și onorați să vedem câți dintre voi ați distribuit în ultimele zile pe retele de socializare, poze de atunci. Vă mulțumim din suflet, nici nu vă închipuiți ce mult a însemnat gestul vostru pentru noi și cât de dor ne e de voi! Să ne vedem sănătoși și voioși în 2021!Vă îmbrățișăm cu drag”, a fost mesajul postat de Echipa Mures Runners

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE