Update: Piaţa de Vechituri (Ócska Piac) din Târgu rămâne închisă Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 4887 Vizualizări

Update: Piaţa de Vechituri (Ócska Piac) din Târgu rămâne închisă

Completare la articol: Venim cu precizarea că piețele de vechituri nu sunt deschise nicăieri în țara. Deschiderea acestora se va face în urma unor dispoziții de la nivel central.

Piaţa de Vechituri din Târgu Mureş rămâne închisă pentru vânzători şi cumpărători. Reprezentanţii instituţiei SC Administrator Imobile şi Pieţe Târgu Mureş, societatea care administrează pieţele din Târgu Mureş, au declarat că această locaţie se va deschide când va exista o decizie favorabilă din partea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Târgu Mureş. Comitetul analizează factorii de risc de îmbolnăvire cu noul coronavirus şi va decide momentul în care se poate redeschide această piaţă îndrăgită de mureşeni.

Din păcate, numărul mare de persoane şi aglomeraţia care se formează involuntar în astfel de pieţe, fac această deschidere mai puţin probabilă în perioada următoare. Dacă numărul de îmbolnăviri se vor reduce şi măsurile se vor relaxa, cu siguranţă autorităţile vor decide o redeschidere condiţionată de măsuri de prevenţie şi protecţie.

Ioan Şandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE