Home / Invatamant / Acces gratuit pentru studenții UMFST la unelte din domeniul ingineriei, inteligenței artificiale și bioinformaticii

Acces gratuit pentru studenții UMFST la unelte din domeniul ingineriei, inteligenței artificiale și bioinformaticii

Studenții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș sunt informați că Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației deține o licență Matlab care oferă acces gratuit la numeroase unelte din domeniul ingineriei, inteligenței artificiale și bioinformaticii.

„În condițiile Covid-19, Mathworks acordă acces gratuit numeroase unelte pentru inginerie, inteligentă artificială și bioinformatică tuturor studenților UMFST, nu doar celor de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației”, au transmis reprezentanții Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

Accesul studenților se poate realiza pe baza adresei instituționale, din domeniile umfst.ro si upm.ro, accesând pagina dedicată Universității „George Emil Palade” Târgu Mureș.

N.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Planul Teritorial pentru o Tranziție Justă în curs de elaborare în județul Mureș

Consiliul Județean Mureș a găzduit vineri, 7 mai, workshop-ul regional ”Sprijin pentru pregătirea Planurilor Teritoriale …