Home / Administratie / S-a modificat Regulamentul parcărilor din Luduș

S-a modificat Regulamentul parcărilor din Luduș

Distribuie

Primul regulament de funcționare a parcărilor publice de reședință din orașul Luduș a fost aprobat de Consiliul local în 28 aprilie 2009. După amenajarea locurilor de parcare din zona blocurilor de locuințe cu dale de beton vibropresat, locurile de parcare au fost atribuite prin licitație publică începând cu toamna anului 2016. În timpul scurs de atunci s-au constatat unele neajunsuri ale regulamentului de către autoritatea publică locală sau au fost sesizate de către cetățenii orașului. Cea mai recentă modificare a regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de reședință aflate în orașul Luduș, propusă de Executivul local și aprobată de Consiliul local se referă la „Atribuirea unui singur loc de parcare pentru fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație decât cea de locuință din imobilul la care acestea sunt arondate. În cazurile în care numărul solicitărilor este mai mic decât numărul locurilor de parcare, locurile rămase libere fie vor avea regim de parcare publică, fie vor fi scoase la licitație pentru cei care dețin mai mult de un autoturism, prin organizarea unei sesiuni extraordinare”.

Anunțul privind deschiderea consultării publice a fost postat pe pagina de internet a Primăriei și a fost afișat la sediul instituției publice, fiind semnat de jr. Eugenia Giurgea, secretarul general al UAT.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Proiect de reamenajare a vegetației în zona străzii Gheorghe Doja

Distribuie Primăria Municipiului Târgu Mureș a anunțat luni, 4 decembrie, pe pagina oficială de Facbeook …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.