Home / Administratie / Horațiu Gorea, repus în funcția de director la Zoo Târgu Mureș!

Horațiu Gorea, repus în funcția de director la Zoo Târgu Mureș!

Distribuie

Un complet de judecată al Secției I civilă din cadrul Curții de Apel Târgu Mureș a decis miercuri, 4 noiembrie, repunerea în funcție a fostului director al Grădinii Zoologice Târgu Mureș, Horațiu Gorea. Totodată, instanța a decis că Horațiu Gorea, care a contestat la data respectivă demiterea sa din funcție, să primească din partea Primăriei municipiului Târgu Mureș, retroactiv, toate salariile din luna iulie 2019 și până în prezent, ”indexate, majorate și reactualizate.”

Redăm, în rândurile de mai jos, soluția pe scurt a instanței:

”Admite apelul declarat de reclamantul Gorea Horaţiu Simion împotriva sentinţei civile nr. 1463/19 decembrie 2019 pronunţată de Tribunalul Mureş în dosar nr. 1075/102/2019*. Schimbă în parte sentinţa atacată în sensul că: Admite în parte acţiunea precizată formulată de reclamantul Gorea Horaţiu Simion în contradictoriu cu pârâtul Municipiul Târgu Mureş. Anulează dispoziţiile nr. 1315/17 mai 2019 şi 1667/22 iulie 2019 emise de pârât. Dispune reintegrarea reclamantului în postul de director la Serviciul Public Administraţia Grădinii Zoologice Târgu Mureş, începând cu 17 mai 2019. Obligă pârâtul la plata în favoarea reclamantului a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care acesta a fost lipsit urmare a dispoziţiilor mai sus amintite, calculate prin raportare la salariul cuvenit pentru funcţia de director la Serviciul Public Administraţia Grădinii Zoologice Târgu Mureş, începând cu 23 iulie 2019 şi până la data reintegrării efective, indexate cu indicele de inflaţie. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate. Respinge apelul declarat de pârâtul Municipiul Târgu Mureş împotriva aceleiaşi sentinţe. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată parţiale în apel. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, azi 4 noiembrie 2020.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

1 comentariu

  1. Dorin și Aurelia Maris Deda

    Felicitări domnule Horațiu, Mult succes în continuare. Fam Mariș din Deda. Vă așteptăm la Deda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.