Home / Administratie / Prefectul Mara Togănel îndeamnă autoritățile la implicare!

Prefectul Mara Togănel îndeamnă autoritățile la implicare!

Ca urmare a noilor date privind ratele de incidență din localitățile mureșene, s-a constatat că în mai multe localități din județul Mureș, rata de incidență depășește 5/1.000 de locuitori. Drept urmare, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, îndeamnă autoritățile județene la o implicare mai activă în procesul de combatere a pandemiei de coronavirus.

,,Eforturile autorităților județene de combatere a pandemiei de coronavirus pot fi mai eficiente printr-o implicare activă a administrației publice locale și a primarilor. Este nevoie de sprijinul lor pentru a veghea la respectarea măsurilor de protecție sanitară, explicarea necesității acestor măsuri pentru binele comunității și o comunicare constantă cu instituțiile și cetățenii din fiecare municipiu, oraș și comună. Cred că doar împreună, printr-un efort comun, putem depăși această perioadă dificilă”, a transmis Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gabriel Toncean propune evaluarea și inventarierea sălilor de sport din România

Una dintre prioritățile pe care le voi avea în calitate de parlamentar, va fi inventarierea …