Examen de promovare organizat de DSP Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6771 Vizualizări

Examen de promovare organizat de DSP Mureș

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș organizează un examen de promovare în gradul profesional de psiholog principal, în data de 15 decembrie, pentru funcția de psiholog specialist la Compartimentul promovarea sănătății și Compartimentul medicina muncii.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina web a DSP Mureș, www.aspms.ro, ,,pot participa la examenul de promovare în gradul de psiholog principal, candidații care îndeplinesc următoarele condiții: au o vechime minimă în funcția de psiholog specialist de 5 ani, au obținut calificativul ,,foarte bine” la evaluarea performanțelor profesionale individuale cel puțin de două ori în ultimii 3 ani calendaristici dinaintea organizării examenului de promovare, nu au fost sancționați disciplinar după acordarea ultimului calificativ”.

Dosarele de  înscriere se depun la Biroul Resurse Umane și trebuie să conțină următoarele acte: cerere de înscriere pentru examenul de promovare, adeverința care atestă vechimea în funcție și copie după actul de identitate.

Examenul se va desfășura la sediul DSP Mureș, situat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 50 din Târgu Mureș, începând cu proba scrisă de la ora 9.00.

De asemenea, condițiile de participare la examen precum și bibliografia stabilită se afișează la sediul instituției. Pentru informații suplimentare, viitorii candidați, sunt rugați să se prezinte la Serviciul Resurse Umane al DSP Mureș sau să apeleze numărul de telefon 0265-211.729.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE