Se deschide patinoarul din Luduș! Tarife și program Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3935 Vizualizări

Se deschide patinoarul din Luduș! Tarife și program

Piața Mare din Luduș a devenit în ultimii ani un pol de atracție pentru locuitorii orașului. Amenajările edilitare din zonă creează un cadru plăcut pentru plimbările seniorilor, precum și condițiile optime pentru practicarea unor activități sportive în sala de sport și în bazinul de înot. Evident, atunci când vom reveni la viața obișnuită, nu la cea dictată de dispozițiile impuse de specialiști pentru respectarea distanțierii fizice și purtatul măștii.

Alături de sala de sport și de bazinul de înot, din anul 2015 a apărut un patinoar artificial care din anul 2018 a intrat în proprietatea Primăriei. Suprafața de 500 de metri pătrați de gheață artificială este în aer liber ceea ce face ca funcționarea lui să fie permisă.

Conform tradiției, ziua de marți, 1 decembrie a fost stabilită pentru deschiderea patinoarului artificial. Începând cu ora 17.00, accesul pe gheață va fi permis fără plata biletului de intrare, dar, dacă este nevoie va fi reglementat numărul celor care intră pe gheață. În celelalte zile, pentru elevi, studenți și pensionari taxa de intrare este de 5 lei/oră, iar pentru adulți este de 10 lei/oră. Centrul de închiriere oferă ghete cu patine pentru o taxă de 5 lei/oră.

În condițiile pe care le cunoaștem, suntem siguri că în Piața Mare a orașului Luduș se vor întâlni copiii și tinerii dornici să-și petreacă momentele plăcute pentru mișcare în aer liber, desigur cu respectarea tuturor indicațiilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE