#DinInimapentruVoluntari – recunoștință pentru studenții voluntari de la Medicină Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

#DinInimapentruVoluntari – recunoștință pentru studenții voluntari de la Medicină

Reprezentanții MedicHub și Viața Medicală au informat cu privire la inițiativa de a veni în sprijinul studenților de la medicină care s-au oferit voluntari pe perioada pandemiei, oferindu-le acces gratuit, pentru întreg anul 2021, la variantele digitale ale revistei de specialitate Medic.ro și săptămânalul ,,Viața Medicală”.

,,Suntem mândri de miile de voluntari care, încă de la începutul pandemiei, s-au aruncat în lupta cu noul coronavirus alături de profesioniştii din sănătate! În semn de recunoştinţă pentru devotamentul şi curajul lor, MedicHub şi Viaţa Medicală vin în sprijinul studenţilor voluntari de la facultăţile de medicină cu un mic gest care să-i ajute în procesul de învăţare şi perfecţionare. „Voluntarii nu au neapărat mult timp liber, ei au doar inimă” este un citat celebru al lui Elizabeth Andrew, care descrie perfect esenţa voluntariatului. Dorinţa de a ajuta şi a fi sprijin pentru alţii a determinat mii de studenţi la Medicină să se înscrie voluntar pe liste pentru a lucra în spitale şi la telefonul care consiliază populaţia, în perioada pandemiei de COVID-19. Un gest făcut din inimă!”, au transmis reprezentanții MedicHub și Viața Medicală.

Studenții voluntari care doresc să aibă acces la aceste două publicații sunt rugați să completeze formularul disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-W5laQXe4IScGcdXlLpRr4aFIA42HqPG0lv9xzX7rk8WpZA/viewform.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE