Home / Administratie / Mureșenii sunt invitați să completeze un chestionar sociologic

Mureșenii sunt invitați să completeze un chestionar sociologic

Reprezentanții Municipiului Târgu Mureș au publicat un chestionar sociologic privind zonele construite protejate ale orașului, care va fi disponibil online până în data de 2 februarie.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Municipiului Târgu Mureș, ,,chestionarul se realizează în cadrul studiului sociologic aferent Etapei I de elaborare a ,,Planului Urbanistic Zonal – zona construită protejată Târgu Mureș (PUZCP Târgu Mureș)”, care se întocmește în conformitate cu prevederile Articolului 47, alineatul 3, punctele a și b din Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare, și cu ale Articolului 18, alineatul 8 din Ordinul 233/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și de elaborare și actualizare a documentațiilor de urbanism”.

,,Zona construită protejată a municipiului Târgu Mureș este caracterizată de un grad ridicat de complexitate din punct de vedere al parcelarului, al țesutului străzilor, al valorii arhitecutal – urbanistice a clădirilor, ansamblurilor și spațiilor publice ale zonei, precum și din punctul de vedere al funcțiunilor existente. Prin PUZCP Târgu Mureș se va asigura coordonarea dezvoltării integrate a acestei zone”, au precizat reprezentanții Municipiului Târgu Mureș.

Chestionarul privind zonele construite protejate ale Municipiului Târgu Mureș, poate fi completat, accesând următorul link: https://www.surveymonkey.com/r/PUZZCPTarguMures.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Misiuni importante desfășurate de jandarmii mureșeni

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au executat în …