Peste 2.000 de vaccinări la Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Peste 2.000 de vaccinări la Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean Mureș

La Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Județean Mureș s-au vaccinat peste 2.000 de persoane, angajați din sistemul sanitar, public și privat, arondat Centrului, de la începutul campaniei de vaccinare anti COVID-19. Din această săptămână începe și rapelul la persoanele vaccinate în primele zile din campania de vaccinare.

”Din 20-21 ianuarie vom începe rapelul. Pentru fiecare persoană vaccinată este păstrată și a doua doză. Vor fi informați exact despre ziua și ora la care vor trebui să se prezinte la centrul de vaccinare”, a declarat Dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș.

În cadrul Centrul de vaccinare a Spitalului Clinic Județean Mureș sunt 5 puncte de vaccinare, putând fi vaccinate în același timp cinci persoane. ”Nu au fost reacții adverse. Avem un ritm de 200-200 și ceva de vaccinări pe zi, depinde de listele pe care se înscriu. Probabil până la sfârșitul lunii aprilie vom reuși să avem și rapelul la întreg personalul medical arondat centrului nostru”, a adăugat managerul Spitalului Clinic Județean Mureș.

Acesta a subliniat că până în prezent o singură doză de vaccin a fost aruncată. ”Noi am lucrat cu un personal foarte calificat. O singură doză a rămas neadministrată. Am avut oameni pe liste de așteptare și au fost anunțați să vină la vaccinare în așa fel încât să nu aruncăm vreo doză de vaccin”, a conchis Dr. Ovidiu Gîrbovan. 

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE