A început vaccinarea în rândul miniștrilor! Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

A început vaccinarea în rândul miniștrilor!

În cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, ministrul mediului, apelor și pădurilor, Barna Tánczos, s-a vaccinat împotriva COVID-19.

,,Astăzi am avut ocazia să mă vaccinez, și îi încurajez pe toți să se înregistreze pentru vaccinare și să se imunizeze. Vaccinarea este cel mai eficient mod să fim din nou în siguranță, să revenim la viața normală. Este o modalitate sigură și ne oferă siguranță: ne protejează de simptomenele virusului și contribuie la oprirea răspândirii infecției. 2020 a fost un an de incertitudine și teamă, dar 2021 este anul speranței și al oportunităților”, a declarat ministrul Barna Tánczos.

De asemenea, tot în această zi s-a vaccinat și ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, care prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook a mulțumit tuturor angajaților MAI, pentru efortul depus și pentru faptul că până în prezent, alături de personalul medical, au fost în roima linie în lupta împotriva coronavirusului.

,,M-am vaccinat astăzi alături de colegii mei din Guvern. Sentimentul este de încredere în știință, că suntem pe drumul cel bun pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală în care să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. Decizia de a ne vaccina ne aparține, dar îi încurajez pe cât mai mulți români să o facă, pentru că în funcție de cum vom acționa fiecare la nivel individual vom da tonul pentru revenirea, mai curând sau mai lent, la normal a întregii societăți românești. Ministerul Afacerilor Interne are un rol foarte important în derularea campaniei de vaccinare. Le mulțumesc angajaților MAI pentru întregul lor efort depus până acum și pentru faptul că, alături de personalul medical, au fost în prima linie in lupta pentru combaterea răspândirii Covid-19. Acest virus poate fi stopat, prin vaccinare! Am încredere că împreună vom reuși să punem capă acestei pandemii care ne-a modificat radical stilul de viată și a afectat capacitatea de funcționarea a economiei și întregii societăți!”, a scris Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE